امروز : ۳۱ شهريور ۱۳۹۷ -  2018/09/22
 
  كاربر مهمان

 
مشاوره رایگان

 

ورود به سایت عضویت در سایت
جستجوی پیشرفته
 :: دین و اندیشه    اجتماعی    فرهنگی و هنری   ورزشی    سیاسی و اقتصادی    تغذیه و سلامت    دانش و فناوری    مشاوره    اداره کل    کتابخانه    پایگاه ها ::
 

 :: فهرست تغذیه و سلامت

آشپزی ( آشپزی اینترنتی )
خواص گیاهان
بیماریها
دارو و درمان
سلامت روح و روان
تغذیه و سلامتی
توصیه های پزشکی
بهداشت فردی و عمومی

سلامت جامعه
خواص خوراکی ها
مواد مغذی مورد نیاز بدن
از دیدگاه اسلام
کمک های اولیه
تغذیه کودک
نکته ها
انواع رژیم های درمانی
سایر ( خبرها و مقالات )
  صـرفـاً جـهـت اطـلاع !!!
سرقت از بیت المال
رژیم آنلاین
مشاور
معارفی از 30 جزء قرآن کریم

 :: گلشن راز

BUSHEHR-TEBYAN.IR شهید نود ساله ای از بزرگان کوفه واز قاریان قرآن که بدست عبیدالله در کوفه کشته شد چه نام داشت؟ ...

 :: وضعیت سایت

 تعداد مطالب : 55488
 تعداد نظرات : 496
 مجموع کاربران : 1445
  افراد آنلاين : 7
 تعداد بازدیدکنندگان
 
تاریخ مطلب:   ۱۳ دي ، ۱۳۹۵ 51 : 7
  :: 02 Jan , 17 | 7:51 am
آموزش طرز تهیه ذرت مکزیکی اصل بیرونی با قارچ و پنیر در خانه
BUSHEHR-TEBYAN.IR
ذرت مکزیکی,طرز تهیه ذرت مکزیکی,دستور پخت ذرت مکزیکی,ذرت مکزیکی با قارچ,ذرت مکزیکی در خانه
آموزش تهیه پیش غذا و دستور تهیه ذرت مکزیکی خوشمزه و مجلسی
مواد لازم ذرت مکزیکی
کنسرو ذرت :•: 1 عدد
کره گیاهی :•: 30 گرم
قارچ خرد شده :•: 50 گرم
پنیر پیتزا :•: در صورت تمایل
فلفل سیاه :•: به میزان لازم
سس مایونز :•: در صورت تمایل
پودر سیر :•: 1 قاشق چایخوری
پودر آویشن :•: 1 قاشق چایخوری
آبلیموی تازه :•: 1 قاشق سوپخوری
سوپ ذرت , طرز تهیه سوپ ذرت خوشمزه , دستور پخت سوپ ذرت
ذرت مکزیکی مخصوص,ذرت مکزیکی ساده,ذرت مکزیکی خانگی,ذرت مکزیکی خوشمزه,ذرت مکزیکی با پنیر پیتزا
آموزش تهیه پیش غذا و دستور تهیه ذرت مکزیکی خوشمزه و خانگی
طرز تهیه ذرت مکزیکی
در ابتدای کار قارچ را به صورت ورقه ای خرد می کنیم و همراه کره گیاهی کمی تفت می دهیم ، سپس کنسرو ذرت را به قارچ ها می افزاییم و به مدت پنج دقیقه درب ظرف را می بندیم تا ذرت ها کاملا داغ شوند.
موادمان را به داخل ظرف دیگری می ریزیم و اجازه می دهیم کمی خنک شوند.کره ، پودر سیر ، پودر آویشن ، فلفل سیاه ، مایونز ، پنیر پیتزا و آبلیمو را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.
ذرت مکزیکی ما اماده سرو است. دقت داشته باشید که ذرت مکزیکی به صورت نیمه گرم سرو می شود و نباید کره زمانی که مواد داغ است اضافه شود،چرا که کره از مواد جدا می شود.
  :: منبع : حوزه/گرد آوری تبیان بوشهر گروه آشپزی
 دفعات نمایش : 0  تعداد نظرات : 0
Bushehr-Tebyan, Tebyan, بوشهر تبیان, تبیان, Cultural, فرهنگی, information Technology, تکنولوژي اطلاعات, religion, دین واندیشه, science, دانش, social, اجتماعی, Sport, ورزشی, library, کتابخانه, nurture, تغذیه, Download, دانلود, نوا و نما, Media, TEBYAN, بوشهر, استان بوشهر, ISP, Internet, اینترنت رایگان, اینترانت رایگان, بوشهر تبیان, موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی بوشهر تبیان, Institute cultural and knowledge clays ,سایت موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی بوشهر تبیان | WWW.BUSHEHR-TEBYAN.IR | Institute cultural and knowledge clays Bushehr Tebyan , Bushehrtebyan, Tebyan, استان بوشهر, تبیان, بوشهر, سازمان تبلیغات اسلامی استان بوشهر, BUSHEHR

::  نظرات شما در مورد این مطلب  ::

کاربران گرامی؛
نظرات ارسالی شما پس از تایید در سایت بوشهر تبیان به نمایش در می آید.
با تشکر از شما ...


  نام:  
  آدرس ایمیل:  
  شهر:  
  وب سایت :  
  متن نظرات شما :  

نمایش ایمیل    مرا با خبر کن

 

تازه ترین مطالب سایت

 
تازه ترین مطالب تغذیه و سلامت
اجرای پیوست فرهنگی باعث کاهش آسیب های اجتماعی در مناطق مهاجر پذیر صنعتی می شود
گوسفند هم از فرانسه وارد می کنیم!/اقتصاد مقاومتی در کجای برنامه های دولت قرار دارد؟
اعتراض دیری‌ها به جاده مرگ/ مسیر بوشهر - دیر بسته شد
نشست عوامل تولید مستند در امتداد فلق با معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی بوشهر
دومین نشست مدیران کل تبلیغات اسلامی استان های منطقه ای مرکز کشور در بوشهر برگزار شد
بوشهر میزبان دومین نشست منطقه ای مدیران کل تبلیغات اسلامی شش استان شد
توقیف کالاهای ترخیص شده در گمرک توسط نیروی انتظامی نادرست است
بیکاری زیبنده جوانان استان بوشهر نیست
سپاه در حفظ نظام و دفاع از ولی‌فقیه با هیچ کس تعارف ندارد
کارگروه ویژه برای رفع موانع طرح‌های آبرسانی استان بوشهر تشکیل می‌شود
۱۰ نشانه کم آب شدن بدن
نمک‌های خوراکی صنعتی غیرمجاز در بوشهر جمع‌آوری شد
این نمک ها را اصلا نخورید؛ استاندارد نیستند
۵ نوع کمردرد خطرناک که درباره آنها باید بدانید
غذاهای خوشمزه دریایی و دسرهای متنوع خرمایی در استان بوشهر
روغن‌زیتون «پوماس» از مراکز عرضه در بوشهر جمع‌آوری شد
یک وعده غذای چرب به کبد آسیب می رساند
14 نمونه از مغذی‌ترین مواد غذایی جهان
با این مواد غذایی به جنگ استرس بروید
کلمات منفی هورمون استرس را افزایش می‌دهند
کودک و نوجوان    بوشهر ما    حوادث و گوناگون   دانستنیها    ضرب المثل    دانلود    گالری تصاویر    مشاوره    دانش و فناوری
 
موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی بوشهر تبیان اداره کل تبلیغات اسلامی استان بوشهر

از سال 1384 تا کنون © کلیه حقوق این سایت متعلق به موسسه بوشهر تبیان می باشد . استفاده از مطالب با ذكر منبع و لینک به سایت بلامانع است.

 :: طراحی و برنامه نویسی شده توسط موسسه بوشهر تبیان